Mahdollisuus osallistua ehtoollisen sakramenttiin

19.5.2020

Lapin Ortodoksinen Seurakunta

Pyhän apostoli Andreaksen kirkko

Pyhän apostoli Adreaksen kirkko on avoinna pääsiäisajan päätöspäivänä 20.5., Helatorstaina 21.5. sekä sunnuntaina 24.5. klo 10.45-11.30

Isä Jaakko päivystää kirkossa, jossa on mahdollisuus katumuksen ja ehtoollisen sakramentteihin osallistumiselle. Katumuksen sakramenttiin liittyvä sielunhoidollinen keskustelu käydään isä Jaakon kanssa puhelimitse etukäteen. Ehtoolliseen valmistaudutaan kirkon perinteen mukaisesti. Kirkossa käydään yksitellen tai perhe kerrallaan.

isä Jaakko Vainio 0400 178 744, jaakko.vainio@ort.fi

pyhän esipaimen Nikolaoksen kirkko

p. Nikolaoksen kirkko on avoinna Helatorstaina 21.5. klo 11-11.20

pyhittäjä Trifon Petsamolaisen kirkko

p. Trifon Petsamolaisen kirkko on avoinna sunnuntaina 24.5. klo 11-11.20

Isä Rauno päivystää pohjoisen kirkoissa, joissa on mahdollisuus ehtoollisen sakramenttiin osallistumiselle. Ehtoolliseen valmistaudutaan kirkon perinteen mukaisesti. Kirkossa käydään yksitellen tai perhe kerrallaan.

isä Rauno Pietarinen 050 309 9120 , rauno.pietarinen@ort.fi

Meidän jokaisen tehtävä on noudattaa valtioneuvoston ja eri viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita. Myös kirkossa käydessämme pidämme riittävästi etäisyyttä toisiin ihmisiin. Mikäli olemme sairaana tai mahdollisesti altistuneet viruksille pysymme kotona ja olemme tarvittaessa yhteydessä terveydenhuoltoon. Kirkossa käynnin yhteydessä on syytä varmistaa, että kirkkoon tai sen lähistölle ei muodostu yli 10 henkilön kokoontumisia.

Palaa ajankohtaista -sivulle

Array