Kuvamuistoja juhlaviikonlopusta 26.-27.10.2019

30.10.2019

Lapin Ortodoksinen Seurakunta

Kuluneena viikonloppuna Rovaniemellä juhlittiin isosti, kun Rovaniemen Tiistaiseura täytti 70 vuotta, Petsamon Tiistaiseura 90 vuotta ja Rovaniemen kirkkokuoro 60 vuotta. Palvelukset viikonloppuna toimitti hiippakuntamme piispa KP Oulun metropoliitta Elia yhdessä seurakuntamme papiston kanssa.

Tämän lisäksi Rovaniemellä vietettiin 14-16-vuotiaiden nuorten viikonloppua, joka oli samalla viime kesän kriparilaisten jatkis. Mukana menossa oli seitsämän nuorta. Pohjoisin nuori saapui Utsjoelta ja eteläisin tuli Vantaalta, jonne oli opiskelujen perässä muuttanut hiljattain. Viikonlopun menoissa mukana ohjaajana oli Juulia Pietarinen, ohjelman suunnittelijana ja vastuuohjaajana Leena Fofonoff. Lisäksi seurakunnan papisto ja kanttorit pyörähtivät ohjelmassa mukana ja lauantaina nuoret söivät lounasta yhdessä KP Oulun metropoliitta Elian kanssa.

Nuoret yöpyivät viikonlopun Petsamo-salilla. Ohjelma alkoi jo perjantai-iltana. Kuvassa ryhmä lauantain aamupalveluksen jälkeen yhdessä isä Raunon kanssa. Aamupalveluksen jälkeen ohjelmassa oli minikisat, jossa kisailtiin pareittain eri lajeissa. Kilpailu oli erittäin tasaväkistä ja nauruntäyteistä!
Viikonlopun suosikkipeliksi muodostui oveluutta ja älyä vaativa piirileikki. Tässä kohti vietetään yötä ja koko kylän väki nukkuu…
Vigiliasta
Rovaniemen Tiistaiseuralaisia ruokailemassa yhdessä KP Oulun metropoliitta Elian kanssa.
Rovaniemen Tiistaiseuran puheenjohtaja Inkeri Peuna muistelemassa seuran pitkää ja monivaiheista historiaa. Inkeri on kirjoittanut historiikkia myös uusimpaan Paimen Sanomat-julkaisuun.
Airi Kervinen kertoi juhlaväelle Rovaniemen kirkkokuoron perustamisen alkuvaiheista ja historiasta.
Rovaniemen kirkkokuoro lauloi juhlassa kaksi veisua.

Palaa ajankohtaista -sivulle