Etäkahvit puhelimitse

15.4.2020

Lapin Ortodoksinen Seurakunta

Kokoontumiset on toistaiseksi kielletty emmekä pääse yhdessä osallistumaan jumalanpalveluksiin kirkoissa tai vaihtamaan kuulumisia kirkkokahveilla. Palveluksia voi seurata netin välityksellä ja nyt on mahdollisuus osallistua myös etäkahvitteluihin puhelimitse. Kahvituokioita järjestää kanslia- ja diakoniatyöntekijä Leena Fofonoff. Voit osallistua kahvitteluun kahdella eri tavalla.

Tiistaisin ja torstaisin klo 11-14 voit soittaa Leenalle ja vaihtaa kuulumisia kevään kulusta ja arjesta. Halutessasi voit myös ilmoittaa tekstiviestitse halukkuudesta etäkahvitteluun ja Leena soittaa sinulle. Kaikki puhelut ovat luottamuksellisia. Vuäitak še soi´ttjed da mainsted säämas. Voit myös vaihtaa kuulumisia koltaksi.

Keskiviikkoisin klo 14 järjestetään etäkahvit Whatsappissa. Tavataan toisemme ryhmävideopuhelun merkeissä! Puhelussa on mukana Leena sekä max. 3 seurakuntalaista. Seurakuntamme on maantieteellisesti laaja, videopuheluissa on mahdollisuus tavata toisia sijainnista huolimatta! Mitä kuuluu aivan pohjoiseen ja kuinka kevät etenee eteläosassa Lappia?

Kuinka siis toimia, jos haluat mukaan ryhmäkahvitteluihin? Lataa puhelimeesi Whatsapp, mikäli sinulla ei vielä ole sitä. Ilmoittaudu Leenalle etukäteen, kampaa hiukset ja asetu kahvi- tai teekupin ääreen odottamaan videopuhelua. Jos haluat osallistua ryhmäpuheluun koltaksi, ilmoitathan siitä viestissä. Katsotaan, jos muitakin puhujia ilmoittautuu ja kahvituokio järjestyy!

Etäkahveja järjestetään toukokuun loppuun saakka.


Kuullaan ja nähdään! Kuullâp da vueiʹnnep!


Leena Fofonoff, 040 843 7382

Palaa ajankohtaista -sivulle

Array